2022 Yılında İflas Eden Kripto Para Şirketleri

2022 Yılında İflas Eden Kripto Para Şirketleri
2022 Yılında İflas Eden Kripto Para Şirketleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Yılında İflas Eden Kripto Para Şirketleri; Birçok kripto para şirketi büyük umutlarla piyasaya adım atsa da, birçoğu yanlı stratejiler ve arz talep ilişkisine bağlı olarak iflas edebiliyor. İlk olarak iflas nedenlerini açıklayan şirketler, yeni dönemde ödeme yükümlülüklerinden kaynaklı da kripto yolculuklarına devam edemiyor.

Batan şirketler arasında CEL ilk olarak dikkat çekiyor. Kripto para şirketi Celsius’un ödeme yükümlülüklerini gerçekleştirememesi nedeniyle iflası gerçekleşti. CEO Alex Mashinsky görevinden istifa ederek, ödenmemiş krediler nedeniyle hala zorluk çekiyor.

CEL Token Neden İflas Etti?

CEL kısa zamanda büyük kayıp veren kripto para birimlerinden biri oldu. Fiyatı %6 oranında düşen ve ilerlemeyi başaramayan para birimi tabi ki sadece şirketin uyguladığı politikalardan değil, kripto ekonomisindeki beklenmedik değişikliklerden de iflas etti.

24 saat içinde en büyük kayıpları veren para birimi, piyasa tarafından tercih edilmeyen, arz ve talep ilişkisinde yerini bulamayanlar arasında. Tabi ki yeni yatırım alanları açılırken artık birçok kripto para belirli hisseler ve projelerle yola çıkarken sadece bir kripto para olmanın zor olduğu biliniyor.

İflas bayraklarını çekme nedenlerinden biri de paydaş olmadan ve hisse sahiplerinin de bilinmediği daha doğrusu çıkarlarını temsil eden kimsenin bulunmadığı gerekçesi de var. Yatırım alanı seçerken şirket politikalarına bakmanın oldukça önemli olduğunu görebildiğimiz CEL para biriminin hikayesi, yeni yatırımcılar için bir ön görü olabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

KriptoHocası ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!